Annons

Angrep bil med ett luftgevär

En man gick på söndagskvällen ut i vägbanan och sköt med luftgevär mot en bil och krossade sedan rutan på den, enligt en anmälan till polisen.
Trelleborg • Publicerad 19 april 2010
De tre personerna i bilen, en kvinnlig förare i 18-årsåldern och en man och kvinna i 50-årsåldern, hade åkt igenom Stora Beddinge och var på väg åt Trelleborgshållet när en man klev ut i vägen och ställde sig framför bilen.
De tre personerna i bilen, en kvinnlig förare i 18-årsåldern och en man och kvinna i 50-årsåldern, hade åkt igenom Stora Beddinge och var på väg åt Trelleborgshållet när en man klev ut i vägen och ställde sig framför bilen.Foto: 

STORA BEDDINGE. De tre personerna i bilen, en kvinnlig förare i 18-årsåldern och en man och kvinna i 50-årsåldern, hade åkt igenom Stora Beddinge och var på väg åt Trelleborgshållet när en man klev ut i vägen och ställde sig framför bilen.

I händerna hade han ett luftgevär.

Annons

– Han avlossar ett skott mot förardörren och träffar rutan, men den går inte sönder. Sedan tar han geväret och slår in rutan, berättar Johan Sundkvist, förundersökningsledare vid polisen utifrån anmälan.

Den unga bilföraren kunde sedan köra iväg från platsen. Gevärsmannen ska inte ha sagt någonting under angreppet. Enligt polisanmälan har personerna inte kunnat identifiera honom, men de bedömer att han är i 25-30-årsåldern. Polisen ska förhöra personerna om händelsen som ska ha inträffat mellan 21.00 och 21.19 på söndagen.

Martin Strandberg
Niclas Sörenson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons