Annons

Älskar du att bada? – Då kan du bli badkorre i sommar

Är du morgonpigg och älskar att bada? Till sommaren 2022 söker Trelleborgs Allehanda badkorrar som vill rapportera vattentemperaturen från badplatserna i kommunen.
Söderslätt • Publicerad 8 juni 2022
Nu har du chansen att bli badkorre för TA.
Nu har du chansen att bli badkorre för TA.Foto: Sara Johari, Tomas Nyberg

Vad innebär det att vara badkorre?

Som badkorre rapporterar du vattentemperaturen från en tilldelad badplats via sms till TA-redaktionen varje morgon. Du får gärna också rapportera andra förhållanden på platsen, exempelvis vind, trängsel, tångstatus eller strömmar.

Annons

Vilken badplats ska jag rapportera i från?

Skriv i din ansökan vilken badplats du önskar mäta temperaturen vid. Du mäter temperaturen vid samma badplats varje dag.

Måste jag kunna rapportera varje dag hela sommaren?

Det är önskvärt om du kan rapportera varje dag under hela eller delar av sommaren. Skulle du vara bortrest kan det vara bra att ordna med en ”vikarie”. Det är viktigt att rapporteringen sker på morgonen.

Vad får jag för ersättning?

Badkorreuppdraget är ideellt, ingen betalning utgår. Däremot förser TA dig med en termometer om så önskas och i slutet av sommaren utlovas en sommargåva.

Badkorre 2022

Så ansöker du

Skicka ett mejl till red@trelleborgsallehanda.se med rubriken ”Badkorre 2022”. Berätta kort om dig själv och varför du vill ha uppdraget. Skriv med namn, kontaktuppgifter samt vilken badplats du önskar rapportera från.

Känner du någon som passar för uppdraget? Tipsa vidare!

Här saknas innehåll

Julia NordlingSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons