Annons

Allsvenskan tillbaka i Trelleborg

Det var fotbollsfest i Trelleborg på måndagen! Hemmapubliken ställde upp för sitt lag och laget ställde upp för publiken. Vem kan vara missnöjd med en poäng?
Trelleborg • Publicerad 5 april 2004
BILD: MÅRTEN SVEMARK
BILD: MÅRTEN SVEMARKFoto: 

BILD: MÅRTEN SVEMARK Redan under eftermiddagen startade de hitresta Djurgårdenfansen sin uppladdning runt om i stan. Taggade hemmasupporters gjorde vad de kunde för att överrösta hejarramsorna som hyllade de blå-svarta och humöret var på topp även om skaran var liten. På Vångavallen var stämningen tillbaka. Trelleborg är i allsvenskan och allsvenskan är i Trelleborg! Papperslappar singlade genom luften, den gigantiska flaggan rullade ut över publiken och publiken vrålade av lycka när Eric Fichbein gjorde mål innan de första fem minuterna var över. När sedan Vitali Gussev säkrade ett poäng precis före matchslut nådde vrålen långt ned i stan.

Mårten Svemark claes.nyberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons