Annons

Allsång med vackra visor

På onsdagskvällen var det dags för sommarens tredje allsångskonsert.
Trelleborg • Publicerad 8 augusti 2012
20-åriga Hedvig Becke var kvällens gästartist när Söderslätts musikkår arrangerade sommarens tredje allsångskonsert i Stadsparken.
20-åriga Hedvig Becke var kvällens gästartist när Söderslätts musikkår arrangerade sommarens tredje allsångskonsert i Stadsparken.Foto: Tom Wall

Allsången arrangeras av Söderslätts musikkår och temat var Olle Adolphsons somriga visor.

Konferencieren Lasse Berggrensson höll i trådarna och roade publiken som vanligt. Taktpinnen höll dirigenten Michael Nordberg i. Kvällens gästartist var höllvikentjejen Hedvig Becke som har vunnit både TA-chansen och Sommarchansen i Malmö. Med sången "Du måste finnas" från Kristina från Duvemåla trollband hon publiken som hade bänkat sig framför scenen i Stadsparken.

Annons

"Okända djur" och "Trubbel" var några av de visor som publiken fick lyssna till i den svala augustikvällen.

– Jag tycker att allsångskonserterna är trevliga och brukar titta förbi. I en så här liten stad tycker jag att det är viktigt att ta vara på sådana här arrangemang, säger Agneta Rosengren.

Sommarens sista allsångskonsert hålls den 22 augusti. Då gästar saxofonisten Fredrik Kronkvist och temat är "Våra favoritallsånger".

Karin Ohlsson
Madeleine Gripsten
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons