Annons

Allsång i hallonodlingen

Trettifyran, Teddybjörnen Fredriksson och Idas sommarvisa. Det var välkända toner som Söderslätts musikkår bjöd på under allsången i Bodarp på söndagseftermiddagen.
Trelleborg • Publicerad 21 juli 2013
Maj-Britt Pettersson och Evy Jönsson från Trelleborg tog skydd från solen under odlingstunnlarna.
Maj-Britt Pettersson och Evy Jönsson från Trelleborg tog skydd från solen under odlingstunnlarna.Foto: Anna Wahlgren

Uppemot tvåhundra besökare i alla åldrar kom till premiären av allsång på Hallongården. En del sökte skydd från värmen under odlingstunnlarna, men många satt i solen framför scenen där Söderslätts Musikkår underhöll med sång, musik, marscher och mellansnack. Allsångsledare var Johan och Peter Sjögren från Hallongården.

- Vi får vara jättenöjda med alla de som kommit. Många kanske har valt att ligga på stranden en varm dag som denna, men vi får också vara glada för det fina vädret, sa Ann-Christine Willemo, ordförande i Söderslätts musiksällskap.

Annons

Evy Jönsson och Maj-Britt Pettersson, två glada damer från Trelleborg var några av de som stämde upp i allsången.

- Vi tycker det är så trevligt, vi missar aldrig en allsång. Vi brukar gå i Trelleborg också. Det är ett trevligt inslag, sa en nöjd Maj-Britt Pettersson.

Lisa Kron
Lina Campbell
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons