Allehanda granskar vallöften

Trelleborgs Allehanda tar vallöftena på allvar och har undersökt hur det står till med uppfyllandet av dem i Trelleborgs kommun, ett år efter valet.
Trelleborg • Publicerad 15 oktober 2003

Alltför ofta avfärdas löften givna i valrörelsens stridshetta som inte riktigt gällande, som om vallöften vore någon sorts mindre giltiga löften än andra. Det finns en förlåtande attityd av "det vet man ju hur det är med valfläsk". Löftena kunna ej svika heter det trosvisst i Lewi Pethrus frireligiösa sång. Men med vallöftena i Trelleborg har det blivit ömsom vin och ömsom vatten. På vissa områden har det gjorts mycket, på andra har det inte hänt något alls med vallöftena. Följ med i Trelleborgs Allehandas artikelserie och se om det hänt något just med de löften som du tycker är viktiga.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.