GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Alla munskydd slut på apoteket

Munskydden är slut på apoteket. De som fanns har trelleborgarna redan köpt och leverantören kan inte skicka fler just nu.
Trelleborg • Publicerad 20 april 2003
BILD:CLAES NYBERG
BILD:CLAES NYBERG
Foto: 

Tre patienter ligger isolerade på Centralsjukhuset i Kristianstad, misstänkta för att bära på den smittsamma lungsjukdomen SARS. Över hela världen, men framför allt i Ost- och Sydostasien, försöker man skydda sig mot smittan som varje dag kräver offer. BILD:CLAES NYBERG På TV ser man folk på flygplatser och i köpcentra bära munskydd för att minska smittorisken. - Vi har inte haft så mycket förfrågningar, säger apotekstekniker Kerstin Almér på apoteket på Valen. Men de munskydd vi hade har sålts slut. Och det finns inte fler att få från leverantören just nu. Men även om det funnits munskydd att få tag i så hade de kanske inte gjort nytta. - Vi har inga munskydd i sortimentet som är godkända, säger Kerstin Almér. De är bara tänkta att begränsa smittorisken om man är förkyld.

Claes Nyberg claes.nyberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer