All skolskjuts inställd i hela kommunen

Vädret fortsätter att orsaka problem. Under tisdagen ställer Trelleborgs kommun in all skolskjutstrafik både till och från skolan.
Trelleborg • Publicerad 9 februari 2021
Snö i kombination med blåst fortsätter ställa till det i Trelleborg och runt om i södra Skåne. Under tisdagen har Trelleborgs kommun beslutat att ställa in all skolskjutstrafik.
Snö i kombination med blåst fortsätter ställa till det i Trelleborg och runt om i södra Skåne. Under tisdagen har Trelleborgs kommun beslutat att ställa in all skolskjutstrafik.Foto: Sprisse Nilsson

Trelleborgs kommun ställer in all skolskjutstrafik med skolbuss och taxi under tisdagen. Det meddelas på kommunens hemsida.Skolorna håller dock öppet som vanligt om inget annat meddelas från respektive skola.

Eftersom skolskjutstrafiken är inställd hela dagen måste vårdnadshavare som skjutsar barn till skolan också se till att de kan ta sig hem efter skoldagens slut.

Kommunen påminner vårdnadshavare att frånvaroanmäla sina barn om de inte har möjlighet att ta sig till skolan.

Andreas WestergrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.