Annons

Alexander Klein ny bankchef i Trelleborg

Det är snabba ryck för Alexander Klein. I måndags fick han frågan om han ville bli chef för Föreningssparbanken i Trelleborg. På torsdagen tillträdde han sitt nya jobb.
Trelleborg • Publicerad 29 april 2004
BILD: CLAES NYBERG
BILD: CLAES NYBERGFoto: 

BILD: CLAES NYBERG Alexander Klein känner sig redan hemma i lokalerna vid Algatan. Han rör sig vant i bankens korridorer och möter många välbekanta ansikten. Förbipasserande hälsar på honom glatt med ett "välkommen tillbaka". Mellan 1987 och 1989 jobbade han på dåvarande Sparbanken i Trelleborg, framför allt tillsammans med Eskil Sjöström. Han kommer närmast från Svedala/Oxie Föreningssparbank där han har varit kontorschef. Dessförinnan var han verksam på kontoret i Erikslust i Malmö. - Jag är en öppen person, utåtriktad och diplomatisk, beskriver fyrtioårige Alexander Klein sig själv. Han är bosatt i Höllviken med frun Annika. Tillsammans har de barnen Anna, 6, och Andreas, 1,5. Alexander Klein gillar idrott, tittar gärna på TFF:s matcher och är medlem i Trelleborgs golfklubb där han tar en runda så fort han får tid. Det brukar bli någon gång i veckan. Han har gått på Söderslättsgymnasiet och är uppvuxen i Staffanstorp och Skanör.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons