Annons

Äldre kvinnor fick besök av tjuvar

Två äldre kvinnor boende på Valldammsgatan fick under lördagen besök av tjuvar. Hos den ena kvinnan kom tjuvarna över kontanter.
Trelleborg • Publicerad 18 februari 2007

Tjuvarna slog till vid lunchtid under lördagen. De ringde då på den ena kvinnans dörr och en av gärningsmännen lyckades enligt polisen ta sig in i hennes bostad. Kvinnan i lägenheten som är i 80-årsåldern, fattade dock misstanke och lyckades fösa ut tjuvarna i trappan.Men det hindrade inte tjuvarna att fortsätta. Senare under eftermiddagen genomförde de samma typ av stöldförsök i fastigheten bredvid. De ringde på, blev insläppta och den här gången kom tjuvarna över omkring 1000 kronor i kontanter.Polisen utgår från att det är samma gärningsmän som besökt de äldre kvinnorna. Polisen genomförde under lördagen dörrknackning i fastigheten på Valldammsgatan och har ett signalement på tjuvarna.

Magnus Aspegren

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons