Annons

Äldre dam brutalt rånad på Algatan

En äldre dam rånades brutalt på sina pengar när hon just varit på banken. Polisen har goda spår att gå på och tror att de kan lösa fallet
Trelleborg • Publicerad 15 mars 2002

Det var på torsdagseftermiddagens om damen stötte samman med en yngra man på Algatan. Mannen slet till sig kvinnans handväska och sprang från platsen. Damen, som har rullator till hjälp att ta sig fram, försökte följa efter den undflyende mannen. Ett vittne ringde polis och försökte hjälpa damen i jakten på handväskan, men mannen kom undan. Senare hittades handväskan i en papperskorg på McDonalds. Då var den länsad på de 10 000 kronor som damen hämtat på banken strax innan hon blev rånad. Efter att polisen hört ett flertal vittnen tror polisen att ytterligare en man var inblandad vid rånet. - Vi har goda spår att gå på och tror vi kan lösa fallet, säger Ingemar Thuresson på spaningsroteln. Den ena mannen är kortväxt, blond och i 20-årsåldern. Den andre misstänkte är en färgad man och cirka 190-195 centimeter lång.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons