Annons

Aktielegend besöker Trelleborg

På onsdagskvällen får Trelleborgs Aktiesparare besök av Gunnar Ek, en av de mest erfarna bevakarna av svenskt näringsliv.
Trelleborg • Publicerad 26 februari 2008

Sedan 1984 har han suttit i Aktiespararnas bolagskommitté och genom åren har han bevakat tusentals bolagsstämmor. I kväll berättar han bland annat om kända börsskandaler genom åren samt ger köptips och sin syn på börsen på mötet på Malmrossalen klockan 18.30.

26 mars klockan 18.30 i Parken är det dags för en nytt arrangemang: Tjejkväll med Aktiespararnas Viveca Wallén och Hanne Wihlborg från Oriflame, som berättar om företaget och visar vårens make-up.

Annons

- Förutom våra medlemmar går vi ut till alla tjejer i Trelleborg och Vellinge, berättar Monica Renz, ny i ledningsgruppen för Trelleborgs Aktiesparare och ansvarig för tjejkvällen.

Innan dess är det dock dags för andra träffen i ytterligare ett nytt Aktiesparararrangemang i Trelleborg, Aktiekaféet, som Rolf Andersson håller i.

- Vi träffas och diskuterar utvecklingen på börsen, ger tips och bara snackas vid, berättar han.

Nästa Aktiekafé hålls 10 mars på restaurang Horizont klockan 18.30.

7 maj kommer ekonomijournalisten Henric Borgström till Trelleborg för att intervjua kända profiler från Aktiespararna och TFF. Arrangemanget avslutas med att deltagarna går på matchen TFF-Elfsborg.

Lasse Bryggare

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons