Annons

898 program – bara ett val

Söderslätts årskurs nio elever har i år större valfrihet än någonsin. Genom fritt gymnasiesök får de välja skolor, program och inriktningar i hela Skåne. TA testade på valfriheten och besökte tre estetiska program. Följ med till Malmö, Vellinge och Trelleborg.
Trelleborg • Publicerad 29 januari 2009
Alexandra Gonzalez bor i Trelleborg men pluggar i Vellinge. Hon trivs med utbildningens upplägg. / Ett hel vägg med fotografier och teckningar pryder en av korridorerna på Söderslättsgymnasiet. / En ensemble på Heleneholms gymnasium. Tjejerna tycker det är en trygghet att få välja grupper själva. Bilder: Nicolinn Nilsson
Alexandra Gonzalez bor i Trelleborg men pluggar i Vellinge. Hon trivs med utbildningens upplägg. / Ett hel vägg med fotografier och teckningar pryder en av korridorerna på Söderslättsgymnasiet. / En ensemble på Heleneholms gymnasium. Tjejerna tycker det är en trygghet att få välja grupper själva. Bilder: Nicolinn NilssonFoto: 

.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons