Annons

32-åring dömd för misshandel

En 32-årig trelleborgare har dömts till sex månaders fängelse av tingsrätten i Ystad. Den 7 november i år ska trelleborgaren, som var påverkad av droger, ha misshandlat sin dåvarande flickvän med örfilar i lägenheten.
Trelleborg • Publicerad 8 december 2009

TRELLEBORG. Misshandeln fortsatte på gatan i centrala Trelleborg när flickvännen flydde ut. Framför två vittnen ska 32-åringen ha knuffat omkull flickvännen och sparkat på henne innan han ledde henne tillbaka till lägenheten.

Efter att polisen kommit till lägenheten och lämnat den, hotade 32-åringen att han skulle knäcka nacken av flickvännen om hon anmälde misshandeln.

Förutom misshandeln och övergrepp i rättssak döms 32-åringen för narkotikabrott, snatteri och stöld från ett inbrott i en bostad han begått tillsammans med flickvännen.

Johan Silfversten Bergman
Niclas Sörenson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons