Annons

30-åring bet man, kvinna och polisbil

En trelleborgare i 30-årsåldern får villkorlig dom och en veckas samhällstjänst, för misshandel, skadegörelse och våldsamt motstånd.
Trelleborg • Publicerad 19 juni 2003

Mannen ska dessutom betala 6 000 kronor i skadestånd till en annan man, för en misshandel under ett gräl utanför dennes bostad i fjor. Då ska 30-åringen, som var berusad, dels tagit strypgrepp på sin antagonist, dels bitit både honom och hans mor, som kom till undsättning. 30-åringen har bara medgett att han tryckt ner sin antagonist, men hävdar att det skett i nödvärn. När polisen anlände uppstod mer bråk, och förstärkningar fick kallas in. 30-åringen greps och sattes i polisbilens baksäte, där han strax därpå slet loss ett stycke av bilklädseln med tänderna. 30-åringen slapp fängelse, eftersom han i övrigt levt under ordnade förhållanden och inte tidigare är straffad.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons