Annons

26-åring greps i natt – misstänks för flera brott

Natten till torsdag grep polisen en 26-årig man i centrala Trelleborg. Han misstänks för flera brott, bland annat för misshandel och vapenbrott.
Trelleborg • Publicerad 16 juni 2011

26-åringen har under en tid varit inneboende hos en bekant. Men av någon anledning har det skurit sig mellan dem. Under natten slutade osämjan i ett storbråk. Vid tvåtiden greps 26-åringen.

– Den gripne ska ha slagit sin bekant flera gånger och även sparkat eller knäat honom i bröstet. Sedan drog han upp en kniv, modell större. Han viftade med kniven och hotade den andre till livet, säger Stellan Andersson, inre befäl på polisen i Ystad.

Annons

Mannen anhölls efter förhör på torsdagen och är misstänkt för misshandel, olaga hot, brott mot knivlagen, försök till mordbrand, skadegörelse, ringa narkotikabrott och även för vapenbrott. Polisen hittade nämligen en elpistol bland mannens tillhörigheter.

Hans kompis klarade sig utan allvarligare fysiska skador och behövde inte läkarvård.

– Han hade någon rodnad på bröstkorgen, men har i övrigt klarat sig förhållandevis bra, säger Stellan Andersson.

Mikael Hallqvist
Mikael Hallqvist, Niclas Sörenson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons