Annons

26-åriga Akka firar 25-årsfest

Raggarfest, knyppling och musik från Akkas egna körer. Nästa vecka firar aktiveringshuset stort. I år fyller Akka 26 år som aktiveringshus.
Trelleborg • Publicerad 9 maj 2008

För att kompensera det uteblivna 25-årsjubileumet som krockade med kökets renovering utlovas nu en riktig brakfest.

Nu på tisdag den 13 maj hålls det därför öppet hus, mellan klockan 10 och 16.

Programmet är välmatat. Curt Cederholm spelar och en lång rad av aktiviteter kommer att erbjudas. Bland annat biljard, broderi, vävning, näversöm, lättjympa, porslinsmålning, knyppling, linedance, innegolf och sittdans. Sång och musik från musikalen Dåliga människor kommer att framföras av de olika körerna som hör hemma på Akka. På torsdagen den 15 maj fortsätter festligheterna på Akka. Då ordnas en fotoutställning från "raggarturer" under åren. Leif Rosberg som filmat turerna kommer och visar filmklipp. Det bjuds också på kaffe, smörgås och musik som raggarna själva väljer. Festen pågår klockan 18 till 20.

Sofia Bergström sofia.bergstrom@allehandasyd.se
Sofia Bergström
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons