Annons

21-åring anhållen efter rån

Sent på tisdagskvällen rånades en 18-årig man vid Trelleborg Övre. En 21-årig man sitter nu anhållen misstänkt för rånet.
Trelleborg • Publicerad 21 augusti 2013

Det var vid 23-tiden på tisdagskvällen som rånet inträffade. 18-åringen ska ha kommit med bussen från Malmö och klev av vid Övre. Där ska den misstänkte 21-åringen ha krävt honom på pengar. Men han hade inte några och ska då ha blivit misshandlad med bland annat slag mot huvudet och sedan bestulen på sin mobiltelefon.

21-åringen lämnade sedan platsen men kunde identifieras av polisen. Polisen genomförde en husrannsakan i hans bostad och där fann man även 18-åringens mobiltelefon. 21-åringen greps vid tretiden på morgonen.

Annons

Han fördes sedan till polisstationen i Ystad. Efter att ha blivit förhörd blev han anhållen. Han är känd av polisen sedan tidigare.

18-åringen ska inte ha ådragit sig några allvarliga skador.

Mikael Hallqvist
TA
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons