Annons

18-åring häktad för stölder igen

Trelleborg • Publicerad 15 december 2004

I november dömdes han för en stöld och nio försök till stöld. Nu sitter 18-åringen häktad igen, misstänkt för ännu en stöld.

Den 18-årige trelleborgare som i november dömdes till vård och skyddstillsyn för nio stöldförsök, en stöld, narkotikabrott, olovlig körning och rattfylleri, är nu misstänkt för att ha genomfört en ny stöld. Mannen har suttit anhållen sedan i söndags och han häktades i går.

Annons

Påföljden för de tidigare brotten hade inte börjat verkställas än. Det var i söndags morse som mannen greps av polisen, misstänkt för att ha stulit en dator på Rådhuset samma dag.

En väktare kom till platsen när larmet gick. Han har vittnat för polisen att han såg 18-åringen lämna Rådhuset med den stulna datorn på cykeln. Kort därefter ska mannen ha försökt ta sig in i en bil på Kontinentgatan.

En polispatrull kunde gripa mannen på J F Hellmansgatan efter de signalement de fått. Datorn hittades också vid gripandet. Mannen misstänks även för stöld alternativt häleri.

Camilla Erkenfeldt Widestrand

0410-545 41

camilla.erkenfeldt@allehandasyd.se

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons