Annons
Tomelilla

Två till sjukhus efter kollision på väg 19

Två personbilar har kolliderat längs väg 19 i höjd med Everöd, norr om Tomelilla. Båda personerna har förts till sjukhus, varav en är en gravid kvinna.
Publicerad 4 mars 2018

Tomelilla

Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en olycka på väg 19 i höjd med Everöd, norr om Tomelilla, vid 10:17 under söndagen.

Annons

Två personer var inblandade i olyckan, varav en är en gravid kvinna. Det berättar Göran Glyfberg, yttre befäl vid Sydöstra Skånes räddningstjänst. Båda personerna fördes till sjukhus med ambulans, men skadeläget är okänt.

– Kvinnan var vaken och talbar, vi har pratat med henne, säger Göran Glyfberg.

Vägen stängdes av efter olyckan, men det är enligt Trafikverket åter full framkomlighet. Det kan dock fortfarande kan vara långa köer förbi olycksplatsen.

Båda bilarna behövde bärgas från platsen, skriver polisen på sin hemsida. Polisen kommer att skriva en anmälan om trafikolycka.

Klockan 16:00 meddelade Region Skåne att den gravida kvinnan vårdas för lindriga skador.

Linnea WedelinSkicka e-post
Cornelia MikaelssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons