Annons
Nyheter

"Vi vill ha vårt radarpar kvar"

Budskapet var tydligt. TFF-fansen vill ha sitt radarpar kvar. Mycket talar dock för att Andreas Drugge och Fredrik Jensen har gjort sitt i TFF.
– Ingen är oersättlig, säger TFF:s ordförande Per Anders Abrahamsson.
Nyheter • Publicerad 8 november 2010
Radarparet går skilda vägar. Andreas Drugge och Fredrik Jensen har gjort en tredjedel av TFF:s mål i år. Nästa säsong kan båda ha lämnat klubben.
Radarparet går skilda vägar. Andreas Drugge och Fredrik Jensen har gjort en tredjedel av TFF:s mål i år. Nästa säsong kan båda ha lämnat klubben.Foto: Claes Nyberg

True Blues avslutade säsongen med ett tifo tillägnat duon Jensen/Drugge. När vinsten mot Örebro var ett faktum höll de upp en stor banderoll med texten ”Vi vill ha vårt radarpar kvar”.

– Kul att få stöd men vi får se hur det blir, jag har inte bestämt mig, säger Fredrik Jensen som firade tillsammans med fansen när de slöt upp utanför omklädningsrummet.

Annons

– Jag gläds med dem, att bli femma är ju det bästa på hur länge som helst.

Fredrik Jensen har tillsammans med Andreas Drugge gjort en tredjedel av TFF:s allsvenska mål i år. Nu talar allt för att duon splittras. Drugge är högaktuell för IFK Göteborg och Jensen för Landskrona. Att byta allsvenskan mot superettan är inget som avskräcker snickaren från Löberöd.

–  Det är mycket möjligt att Landskrona inte låter så sexigt men det är inte där det står och faller.

Hur menar du?

– Bois har ambition att gå upp och spelar intressant fotboll. Med ”Henke” (Henrik Larsson) som gammal anfallare och tränare känns det som att jag kan lära mig något där.

Är det så att du redan har bestämt dig?

–  Nej, det har jag inte men kontraktet går ut i slutet av november så då får ett nytt vara klart.

Om TFF fortfarande har chans att behålla Jensen så verkar loppet vara kört när det gäller Drugge. Även om han inte vill erkänna det själv ska det mycket till om inte flyttlasset går till Göteborg.

– Med Drugge är det som med Jonas Bjurström, vi kan inte stå emot när spelare vill lämna av personliga skäl. Drugge vill ju spela med svågern på plan och svärfar på läktaren. Men ingen är oersättlig, säger Per Anders Abrahamsson.

Drugge lämnar följande kommentar.

– Vi får se vad som händer. Nu ska vi bara ha trevligt på festen. Det är helt fantastiskt att vi får avsluta med fyra segrar och blir femma efter den våren.

Björn Gustavsson
Nicolinn Nilsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons