Nyheter

TFF tappade ledningen

TFF spelade oavgjort 1-1 hemma mot FC Trollhättan i division ett södra. Hemmalaget ledde med 1-0 i paus och hade kontroll på matchen innan Trollhättan kvitterade.
Nyheter • Publicerad 23 augusti 2014

Magnus Andersson gav TFF ledningen på ett långskott i första halvlek.

Efter paus hade TFF en bra spelmässig period men i stället för 2-0 kvitterade gästerna efter ett långt inkast där hemmalaget helt tappade markeringen.

Därefter kom TFF:s spel av sig och trots byten blev det ingen slutforcering till ett segermål.

TFF har nu spelat fyra raka matcher utan förlust, men fortfarande är laget kvar i bottenstriden.

1–1 hemma mot Trollhättan var en besvikelse, både spel- och resultatmässigt.

– Vi kommer inte upp i standard i andra halvlek, vi slarvar, får inte i gång det riktigt, sa lagkaptenen Magnus Andersson som nätade för andra matchen i rad.

Tränarparet Hannu Sirviö och Jimmi Olsson konstaterade att laget inte klarar att göra de enkla målen, trots att lägen fanns.

– Vi kommer inte alls upp i den standarden som vi önskar. Här är många småfel, korta enkla passningar, mottagningar som inte sitter. Det var inte alls så bra som det var stundtals i förra matchen, sa Jimmi Olsson.