Annons
Nyheter

TFF på väg värva nytt

Trinidadiern Kendall Jagdeosingh har försökt utan lycka. Vitryssen Dmitri Komarovski får i dag beskedet att han inte duger för spel i TFF. Men nu verkar klubben äntligen ha hittat sin offensiva förstärkning inför allsvenskans slutspurt.
Nyheter • Publicerad 31 juli 2008

- Det kan bli en rolig kväll i Trelleborg, men det är mycket jobb som väntar, berättar klubbens klubbdirektör Lasse Larsson.

Vem spelaren på ingång är vill han dock inte dela med sig av förrän allt är klart.

Annons

- Nej, det kan jag inte. Klubben han tillhör vill inte det och om det kommer ut kanske det inte blir något.

TFF har under en längre tid varit ute efter en anfallsförstärkning. Men Lasse Larsson menar att det potentiella nyförvärvet inte behöver vara en forward.

- Vi kan göra rockader i laget, säger han kryptiskt. Klubbens assisterande tränare Alf Westerberg säger sig ha dålig koll på vad Larsson har på gång.

- Jag har inte pratat med varken honom eller Tom, men vi kan väl utgå från att det är en spelare vi känner till.

Om Alf fick välja är det en anfallare som behövs.

- Det är på forwardssidan vi är lite sårbara. De som har spelat har gjort det bra, men både Fredrik Jensen och Fisnik Shala har en skadehistoria, säger han.

- Samtidigt har spelarna vi testat inte uppfyllt kravbilden. Och vi måste vara lite kräsna. Att ta första bästa är ganska meningslöst.

Tidigare har TFF varit ute efter Nordsjaellands Marcus Pode. Enligt klubbens ordförande Per-Anders Abrahamsson är det dock inte den före detta MFF-spelaren som är aktuell.

- Det handlar om för stora summor. Pode är inte Pelé eller Garrincha. Han är en spelare som kan blomma ut.

Abrahamsson bekräftar dock att det är en spelare inom Norden det handlar om. Och det finns pengar att tillgå den här gången.

Annons

- Nyemissionen i Vånga Invest gav ett utfall över all förväntan och vi för alltid dialog med dess styrelse när förändringar sker i A-truppen, säger han.

Det blir ett spännande avslutande dygn för TFF innan transferfönstret stänger på torsdagsnatten.

Martin Falkenby Axel Pileby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons