Annons
Nyheter

Sylvia för svårt för TFF

0–3 hemma senast mot Lunds BK följdes i går upp med 1–3 borta mot Sylvia och det innebär en tuff fortsättning för TFF. Nu är det 14 poäng upp till Halmia på kvalplatsen men endast fem poäng ned till Kristianstad på ena nedflyttningsplatsen.
Nyheter • Publicerad 16 juni 2013

– I det stora hela har vi ett alldeles för dåligt passningsspel.

Så inledde TFF-tränaren, Anders Grimberg, efter förlusten i Norrköping och han förtydligar matchanalysen så här:

Annons

– Vi började hyfsat med det ihållande regnet gjorde att det blev väldigt mycket långa och snabba bollar på konstgräset och det är bara att konstatera, att Sylviaspelarna klarade sig bäst där. Lite typsikt dock att 1–0 kommer på en tåfjutt stolpe in.

Efter 58 minter kom 1–1 genom Daniel Jovanovic – som elegant slog in en frispark direkt i mål men TFF-glädjen över målet varade inte länge. Tolv minuter fram kom nämligen 2–1 från nära håll och efter målet flyttade TFF fram positionerna i jakten på en ny kvittering.

– Det är ju därför inte ologiskt att Sylvia gör 3–1 på en snabb omställning, avrundar Grimberg.

Mer om matchen går att läsa i måndagens pappers-TA.

Lisa Kron
TA
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons