Annons
Nyheter

Sjöhage känner sig redo

Joakim Sjöhage gjorde sin första match på över en månad när TFF:s U21-lag besegrade Lunds BK med 1–0 (1–0) på Östervångstadion. Beskedet efteråt är att ljumsken höll och att han känner sig redo för allsvensk premiär på söndag.
Nyheter • Publicerad 1 april 2009

– Jag är frisk nu i alla fall och hoppas jag blir uttagen i truppen, säger Joakim Sjöhage som spelade forward och gick ut efter 70 minuter mot Lunds BK.– Mest en säkerhetsåtgärd, jag hade kunnat spela hela matchen, men det är inte så smart när det var så länge sedan jag spelade match senast.Tränaren Alf Westerberg var relativt nöjd med det han fick se av Sjöhage.– Han gjorde en hel del utom mål, vilket säkert grämer honom. Det såg okej ut, han var involverad i många chanser men jag tycker han var lite överambitiös i vissa situationer.

Tränarkollegan Tom Prahl sa på den allsvenska upptaktsträffen att han var nöjd med sitt nyförvärv, förutom i ett avseende.– Han måste bli bättre i avslutssituationer, där har han varit väldigt slarvig, menar Tom Prahl.Sjöhage är mållös under sina matcher på försäsongen. Mot Lund hade han flera bra chanser och brände ett friläge.– Det är ju inte så att jag är slarvig medvetet när jag kommer fri med målvakten. Jag vet att jag har missat mycket, men det är ju inte nu jag ska sätta dem, replikerar Joakim Sjöhage.Mot Lunds BK gjorde Daniel Jovanovic sin första hela match i TFF, till vänster på mittfältet.Senaste nytt när det gäller sjukstugan är att Fredrik Jensen dras med en ihärdig förkylning.– Det är någon jäkla hosta. Jag har känt av det sedan jag kom hem från Spanien. Jag har tränat ändå men höll uppe med träningen i dag (läs tisdag) och hoppas få bukt med det nu, säger Jensen.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons