Annons
Nyheter

Ramadan tog vara på chansen

Mohamed Ramadan har bara spelat två matcher från start. I går mot Hammarby fick han återigen förtroende av nye Anders Grimberg och förvaltade det väl. Ramadan satte det avgörande 2–1-målet.
Nyheter • Publicerad 21 juni 2012
Foto: 

– Nye tränaren vill satsa på mig och säger att han tycker om min spelstil. Och jag tycker om hans spelstil väldigt mycket. Han har gett oss ny energi, säger Ramadan.

Efter 0–0 i halvlek var det TFF som drev spelet och hade målchanserna i början av andra halvlek. Trots detta var det Hammarby som satte första målet.

Annons

Två minuter senare kunde dock Magnus Andersson nicka in kvitteringen.

– Den behövdes. Efter deras mål kom de negativa tankarna tillbaka om att förlora igen, säger Magnus Andersson.

Sju minuter efter kvitteringsmålet var det dags för TFF att näta igen, nu genom Ramadan.

– Thiago driver runt. Man kanske tycker att jag tar det lite från honom, men bollen dyker upp framför mig och då skjuter jag bara in den i öppet mål, säger Ramadan om segermålet.

Ett mål som inte bara ger självförtroende till Ramadan utan också till hela laget. Det råder inget tvivel på att det är nöjda TFF-spelare efter matchen.

– Alla i omklädningsrummet visste hur viktigt det var att vinna, säger Mohamed Ramadan.

Målskytten Magnus Andersson, som gjorde en bra match, fick i den 78:e minuten gult kort vilket innebär avstängning mot Degerfors.

– Tråkigt. Enligt mig är det inget gult kort. Vi hakade i varandra bara. Men det är domarens beslut att ta, säger Andersson.

Men både Magnus Andersson och Mohamed Ramadan tror på en positiv fortsättning av säsongen.

– Nu ska vi köra på för fullt. Jag tror att det kommer att gå jättebra. Vi ska spela som idag, rulla bollen hela tiden, säger Ramadan.

Louise Löfgren
Emelie Fredriksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons