Nyheter

Provspelare nätade för TFF

TFF spelade oavgjort 1–1 borta mot FC Helsingör i säsongens tredje träningsmatch. Efter 0–1-underläge i paus kvitterade TFF genom provspelaren Kojo Annor.
Nyheter • Publicerad 22 februari 2014

Som så ofta mot danskt motstånd var det Helsingör som var det spelförande laget, i synnerhet i den första halvleken. Efter paus hade TFF större bollinnehav, men anfallsmässigt såg det tunt ut.

Kojo Annor gjorde målet efter ett danskt misstag där Robin Jacobsson vunnit boll och frispelat Annor, som avlöste Alex Nilsson som forward i andra halvlek.

Bakåt såg det stabilt ut.

– Vi släpper inte till så många klara chanser. Det är lite inläggssituationer och hörnor, men de spelar inte bort oss. Vi får lägga mycket kraft i defensiven över hela planen, det går ut över vårt offensiva spel men vi har inte pratat så mycket om offensiven ännu, säger Jimmi Olsson, assisterande tränare i TFF.

Nästa helg väntar Lunds BK på Köpingeplanen.