Annons
Nyheter

Persson står i mål i premiären

På torsdagsförmiddagen gjorde TFF sin sista träning innan Superettanpremiären. Klart är nu att det blir Fredrik Persson som står i mål mot Ängelholm. Men också att Sebastian Carlsén missar matchen.
Nyheter • Publicerad 5 april 2012
Fredrik Persson.
Fredrik Persson.Foto: Claes Nyberg
Foto: 
Alf Westerberg.
Alf Westerberg.Foto: 
Sebastian Carlsén.
Sebastian Carlsén.Foto: 

– Det känns att det snart är premiär. Det finns en anspänning i laget. Men det får väl ses som positivt, säger TFF-tränaren Alf Westerberg.

Hur ser du på era chanser mot Ängelholm?

Annons

– Om vi gör en bra prestation och stoppar in näsan där vi ska har vi goda chanser. Vi måste vara konsekventa i vårt spel.

Han har nu bestämt sig för startelvan. Men vill inte avslöja mer än att det blir Fredrik Persson som står i mål. Valet mellan Persson och Zlatan Azinovic var inte helt självklart.

– Det är väldigt jämt. Jag får gå på känsla helt enkelt. Men Fredrik Persson har jobbat på bra.

Någon som inte ens kommer finnas med i truppen är Sebastian Carlsén, mittfältaren som nyligen lånades in från Inter för att ersätta korsbandsskadade Joakim Nilsson.

– Han har fått maginfluensa. Det blir ju ytterst hypotetiskt att svara på om han funnits med i startelvan, men han hade definitivt varit med i truppen om han varit frisk, säger Alf Westerberg.

Hur tror du att det går mot Ängelholm? Rösta här nere till höger.

Louise Cronholm
Louise Cronholm Löfgren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons