Annons
Nyheter

På förhandlingsfronten intet nytt om Rasmus

Följetongen Rasmus Bengtsson fortsätter. Torsdagens möte med TFF:s klubbledning ledde inte till att parterna kom överens om ett nytt TFF-kontrakt. "Det är ingen ko på isen", deklarerar TFF:s vice ordförande Stefan Nilsson.
Nyheter • Publicerad 16 januari 2009

på fredagen gör den 22-årige mittbacken sitt sista träningspass innan han på lördag åker till Los Angeles med landslaget. Han hoppades att torsdagens möte med vice ordförande Stefan Nilsson och klubbdirektören Lasse Larsson skulle leda till att parterna kom överens. Så blev det inte.

– Det ledde inte till något kontrakt, jag har inte skrivit på något, säger Rasmus Bengtsson.

Annons

Vad tyckte du om mötet?

– Helt okej. Det handlade mest om vad vi ville få fram, att vi rensade luften, vad de vill och vad jag vill.

Vad vill du?

– Exakt vad vi pratade om och så vill jag inte kommentera. Just nu är jag nöjd att spela i Trelleborg.

– Vi för en diskussion om hans kontrakt och om andra intressenter. Inget nytt har hänt, berättar Stefan Nilsson som bekräftar att det finns utländskt intresse för Rasmus Bengtsson.

– Det har det funnits länge. Men som situationen ser ut nu är det en bra bit innan vi kommer till ett skarpt förhandlingsläge.

När det gäller Rasmus Bengtsson kontrakt – är ni närmare än förlängning av kontraktet nu än före mötet?

– Vi är inte längre ifrån i alla fall.

Björn Gustavsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons