Annons
Nyheter

Noring spelar mot Öis

Målvakten Viktor Noring lämnar klartecken till spel i fredagens allsvenska match mot Örgryte. Träningen på torsdagen gav de svar han ville var. ”Jag står i morgon”, sa Noring efter träningen.
Nyheter • Publicerad 27 april 2009
Viktor Noring. Foto: Björn Gustavsson/Arkiv 2009
Viktor Noring. Foto: Björn Gustavsson/Arkiv 2009Foto: 

Den 18-årige TFF-målvakten har haft problem med en magmuskelskada och gjorde sitt första fotbollspass på en vecka på torsdagen.

– Det kändes okej. Jag har fortfarande lite känning när jag skjuter ut bollen, men det ska inte vara någon fara, säger han.

Annons

Torsdagsträningen gav flera positiva besked i TFF-lägret. Den ende som saknas mot Öis är forwarden Fisnik Shala som har problem med ett vadmuskelfäste.

Däremot är det klartecken för spel när det gäller Magnus Andersson och Dennis Melander. Detsamma gäller Thommie Persson och Max Fuxberg som varit sjuka tidigare i veckan.

– Skönt att ha näst intill det urval vi vill ha. Det som är synd är att vi har tappat en hel del träningstid när det gäller vissa spelare. Samtidigt är det en balansgång, det är tufft matchande och det gäller att hålla spelarna på fötter och se till att de är fräscha, säger tränaren Alf Westerberg.

Björn Gustavsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons