Annons
Nyheter

Noring semestrar med landslaget

Semestern har börjat för TFF. Efter tolv omgångar och en lång försäsong är det nu dags för några lata dagar vid stranden. Då går Viktor Noring emot strömmen. På hans schema? – Ännu mera fotboll.
Nyheter • Publicerad 2 juni 2009

På tisdagen inleder TFF–spelarna sin semester. Nio dagars ledigt blir det innan det är återsamling på Vångavallen. Viktor Noring får dock skjuta upp sin semester. I dag åker han nämligen till Belgien för EM-kvalspel med P-19 landslaget.

– Det ska bli skönt att åka iväg. Ska bli kul att skaffa erfarenhet och spela mot spelare på en bra nivå, säger Viktor Noring.

Annons

Tillsammans med bland annat Rasmus Jönsson från HIF och MFF-spelarna Jasmin Sudic och Jiloan Hamad är det alltså P-19 landslaget som gäller. Men att Viktor Noring hellre hade spenderat sin ledighet i Skåne med U21-landslaget råder det ingen tvekan om.

– Såklart hade jag velat vara med i U-21 laget men jag är ju reserv så man vet ju inte vad som händer, säger Noring.

I EM-kvalet i Belgien är det i första hand Oscar Jansson från Tottenhams Hotspur FC som Noring konkurrerar med mellan stolparna. Blir det avancemang i EM-kvalet väntar slutspelet senare i sommar. Dessförinnan hoppas dock Viktor Noring hinna med lite semester. Något som inte verkar vara något problem.

– Jag får lite ledighet när jag kommer hem från Belgien istället.

Nicolinn Nilsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons