Nyheter

Magnus förlorare i kompis-mötet

TFF–mittfältaren Magnus Andersson förlorade kompismötet med Patrik Ingelsten. Låt vara att skytteligaledaren Ingelsten var en av Kalmars blekaste spelare och Magnus var en av TFF:s bästa.
Nyheter • Publicerad 5 maj 2008

– Kul att möta honom, men surt att förlora. Vi vinner i Trelleborg, det kan jag lova, hälsade Magnus sin bästa kompis sedan barndomsåren.

Tyvärr för Magnus missar han nästa match, mot Elfsborg, efter en till synes onödig frispark på mittplan.

– Jag skulle vända upp och såg inte Rydström. Lite tråkigt att vara avstängd nu när vi har Bjurström borta också. Vi behöver alla spelare tillgängliga.

Nu får andra spelare ta större ansvar. Två som hittat formen är Erik Sundin och Mikael Bengtsson som båda dominerade på vänsterkanten.

– Jag tyckte Ingelsten var osynlig. Jag är nöjd med min insats, åtminstone defensivt, sa Mikael Bengtsson.

Han gjorde sin första allsvenska match från start som vänsterback och kanske sitter han i förarsätet nu när det gäller kampen om den positionen med Mattias Nylund.

Martin Falkenby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.