Annons
Nyheter

Kjäll på väg mot sina hemtrakter

Nyheter • Publicerad 8 juli 2008

TFF:aren Axel Kjäll är på väg hemåt. Den 27-årige backen hoppas kunna lämna TFF och spela fotboll på annat håll i höst. Örebroklubben BK Forward är en tänkbar klubbadress.

– Vi för en dialog med BK Forward och ska försöka hitta en lösning som är bra för alla parter, säger Lasse Larsson, klubbdirektör i TFF.

Annons

Axel Kjälls kontrakt med TFF går ut efter säsongen. Något allsvenskt spel med TFF har det inte blivit, och det kommer det heller inte att bli för den skadeförföljde örebroaren.

– Det beskedet fick jag redan i våras. Det viktiga för mig nu är att komma till en klubb där jag får spela matcher, nivån spelar inte så stor roll, säger Axel Kjäll.

Med undanta av en lättare känning i en baksida har Kjäll varit skadefri i över tre månader.

– Fördelen med BK Forward är att jag känner många i stan, familjen och det sociala finns där. Sedan känner jag tränarna, säger Axel Kjäll som dock påpekar att det finns några fler klubbar som är med i bilden.

Björn Gustavsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons