Nyheter

Jensen vill tysta grannar

TFF-forwarden Fredrik Jensen, 22, har gjort två korta inhopp i allsvenskan. Senast, mot Norrköping, fick han en liten smäll på knät.
Nyheter • Publicerad 12 april 2008

– Jag var lite svullen i går (läs i fredags), men jag känner mig redo. Det ska inte hindra mig från att spela, säger Fredrik som ska träna med laget klockan 11 på lördagen.

Kanske kan det bli ett nytt inhopp mot Malmö FF, klubben som han mer än gärna gör sitt första allsvenska mål mot.

– Pappa (Ole, med förflutet i MFF) har ordnat biljetter till ett 30-tal från Löberöd. De håller på Malmö och jag tystar dem gärna. MFF är årets höjdpunkt och det är alltid kul att sätta dit dem, säger Fredrik Jensen som inte haft det lätt i sina två inhopp.

– Det har varit mycket långbollar att jobba med och jag har inte skapat så mycket. Men jag nickade bak bollen till Mange (Magnus Andersson) vid hörnan när vi kvitterade mot Norrköping.

Jaså, det är det ingen som rapporterat om…

– Nej, man ska göra mål för att synas.

Fredrik Jensen vet onekligen vad som krävs.

Martin Falkenby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.