Annons
Nyheter

Hasse Borg har haft möte med TFF om Nilsson

Malmö FF:s mittfältare Joakim Nilsson har förekommit flitigt i sommarens transferspekulationer. Nu bekräftar Nilsson att TFF är aktuellt. "Jag har pratat med Lasse Larsson", säger 24-åringen till TA-sporten.
Nyheter • Publicerad 21 juli 2009

Det har ryktats fram och tillbaka, men nu verkar det vara på gång. TFF och MFF för diskussioner om mittfältaren Joakim Nilssons fotbollsframtid.

– Vi har redan haft ett möte med Trelleborgs FF. Jag hoppas att vi kan komma överens så snabbt som möjligt, säger Malmö FF:s sportchef Hasse Borg till fotbollskanalen.se.

Annons

Nilssons kontrakt går ut efter säsongen och han har under året varit utlånad till Superettan-klubben Mjällby. Men dit blir det ingen återkomst. I stället hoppas han på TFF.

– Det blev att jag var tvungen att ta ett beslut och då kändes Trelleborg mer intressant. Det bästa hade varit att någon köper loss mig.

Han bekräftar samtidigt att han varit i kontakt med klubben.

– Jag har haft kontakt med TFF ett tag och pratat mest med Lasse Larsson.

Så det är på gång nu?

– Det hoppas jag, säger Nilsson.

TFF:s klubbdirektör Lasse Larsson har inte gått att nå för en kommentar.

Axel Pileby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons