Annons
Nyheter

Fler tester för HIF-anfallare

Mohamed Ramadan, forward från HIF, fortsätter att testa för TFF. Däremot följer inte den andre HIF-spelaren Lucas Ohlander, med på minilägret i Kalmar.
Nyheter • Publicerad 15 mars 2012

TFF-tränaren Alf Westerberg bekräftar intresset för Ramadan.

– Han följer med på lägret. Därmed inte sagt att någonting är klart, och HIF kan ha ett intresse av att låna ut spelare till oss, säger Westerberg.

Annons

För Lucas Ohlander blir det dock ingen resa till Kalmar. TFF scoutar spelare på flera andra håll. Numerärt är truppen tunn med 18 utespelare och kompletteringar lär behövas under en lång säsong.

– Jag jobbar för fullt med frågan, främst rör det sig om lån. Vi har vissa tankar, men jag tror inte det blir aktuellt med att presentera någon ny provspelare denna vecka. Vi för ju en inre process också när det gäller de ekonomiska bitarna.

Som TA skrev i går är brassespåret nerlagt. Laercio Soldá är på väg hem till Brasilien även om han ingalunda har gjort bort sig. Med tanke på att fyra backar är borta på grund av skador så vore kanske en försvarare önskvärd.

– Vi vill ju vara helt säkra och vi diskuterar med ett antal föreningar om utlåningar. Vi vill ha in ett defensivt alternativ, men har även diskuterat en offensiv spelare. Vi får se om och vad det blir, säger assisterande tränaren Hannu Sirviö.

Martin Falkenby
Tomas Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons