Annons
Nyheter

Fantasilöst TFF föll mot hetare Bois

TFF förlorade med 2–0 mot Landskrona Bois som var det klart bättre laget. "Ingen kom upp i normal standard i dag", säger TFF-tränaren Tom Prahl som luftade 17 spelare.
Nyheter • Publicerad 20 februari 2008

TFF lyckades inte följa upp den fina insatsen mot MFF. Trots att TFF fick spela nästan hela andra halvlek med en man mer fick laget inget riktigt tryck på de svartvitrandiga.

- I andra halvlek hade vi ett bollövertag, men vi skapade alldeles för lite, säger Prahl.

Annons

TFF-tränaren var inte heller nöjd med lagets agerande vid Landskrona målen.

- Båda deras mål kom på fasta situationer och det såg lite väl enkelt ut, säger Prahl.

Första målet kom 20 minuter in i matchen när Mirza Jelicak nickade in ett frisparksinlägg. Bara fem minuter senare var det dags igen. Amar Muharemovic slog in 2-o på en frispark från långt håll.

TFF hade svårt att hitta rätt med passningarna och spelade fantasilöst. Det var helt klart att Prahl inte var nöjd med matchen, men så vidare orolig för fortsättningen verkade han inte.

- Det är en reaktion på Malmömatchen. Landskrona är lite i samma situation som vi var mot MFF; de slår ur underläge, säger TFF- tränaren.

- Dessutom är nog många lite sega efter måndagens hårda träning, fortsätter han.

Måndagens tunga pass varade i 2 timmar och 45 minuter. Den franske provspelaren Steve Guillerme fick 50 minuter på sig att försöka spela till sig ett kontrakt med TFF. Men fransmannen stärkte inte sina aktier och torsdagens träningspass blir troligen det sista för Guillerme i Trelleborg.

- Spontant känns det inte som det blir något, säger Prahl.

TFF-tränaren hittade inte så många ljuspunkter, men den gamle mittfältsräven Mattias Thylander ville lyfta fram Erik Sundins insats.

- Erik kommer in och är riktigt pigg i benen, säger "Thylle" som precis som Prahl trodde att gårdagens match var en reaktion på Malmömatchen.

Annons

- Det märktes redan på uppvärmningen att vi inte var riktigt taggade utan att vi kände oss nöjda, fortsätter han. Inte oväntat var tongångarna mer positiva i Boislägret.

- Vi gör en fantastisk första halvlek och står upp och försvarar oss bra i andra halvlek trots att vi har en man utvisad, säger Bois-tränaren Anders Linderoth.

Helena Jönsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons