Annons
Nyheter

Broskbit stör Magnus Andersson

Magnus Andersson tvingades avstå från söndagens derby. På tisdagen kom förklaringen. – Det är något som har lossnat i knät, förmodligen är det en broskbit som flyter runt, säger Tom Prahl efter att mittfältaren magnetröntgats.
Nyheter • Publicerad 22 april 2009

Tränare Prahl har nominerat Magnus Andersson i den 18 man stora trupp som på onsdagen åker till Göteborg för match mot Häcken.

– Jag räknar kanske inte med att han spelar, men det är positivt att han inte har någon instabilitet i knät. Det är klart att han känner obehag, men nu handlar det om att han antingen accepterar situationen eller, om besvären blir värre, ta och få biten ur kroppen. Men beslutet får komma snabbt.

Annons

TFF har drabbats av en rad skadebesvär under våren. I matchen senast var fyra innermittfältare borta, med avstängde Thommie Persson inräknad.

– Med tanke på att vi varit så decimerade så är det bra att vi tagit så många poäng. Jag var väldigt frustrerad inför Malmö-matchen att vi inte kunde komma med vårt bästa lag. Men det blev bra ändå, säger Tom Prahl.

– Att vi spelmässigt inte nått upp till höstens nivå är inte konstigt, då spelade vi med samma lag i stort sett varje match.

Tom Prahl hoppas få in Thommie Persson bredvid Kristian Haynes som defensivt mittfältspar till onsdagens match mot Häcken, men Thommie kan behövas längre bak då det finns frågetecken för ett par av försvarsspelarna.

– Jag hoppas inte det. Jag vill ha både Thommie och Drugge högre upp i banan, säger Tom Prahl.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons