Annons
Nyheter

Bittert återseende för Drugge

Fostrad i Brämhult och med 61 allsvenska matcher i Elfsborgströjan. Onsdagskvällens drabbning var speciell för TFF: aren Andreas Drugge. Men matchutvecklingen blev förstås inte som han hoppades.
Nyheter • Publicerad 8 maj 2008
Melander på frammarsch TFF:s högerback visade tåga och kom i flera offensiva räder på högerklanten. Bild: Tomas Nyberg
Melander på frammarsch TFF:s högerback visade tåga och kom i flera offensiva räder på högerklanten. Bild: Tomas NybergFoto: 

– Jag fick bra ytor att jobba med till en början. Sedan ändrar de lite, Helgi Danielsson låg närmare mig och ytorna försvann, analyserade han.

Det var Drugge som var regissören bakom TFF:s två första farliga anfall: ett tungt skott av Michael Mensah och en farlig nick av Erik Sundin.

Annons

Sedan tog det roliga slut. Både för Drugge och TFF.

– Vi har inget självförtroende, jag tror det är mycket där de sitter. Det går långa perioder när vi inte har något eget spel. Vi har för lite alternativ, vi har ofta bara en att passa bollen till i stället för två, tre spelare som visar sig, resonerade han.

I ett omklädningsrum med dämpad stämning och besvikelse var Dennis Melanders anlete det mest bedrövade.

– Vi slår bort passningar som ett P11-lag klarar av. Och vi håller ju på med här på heltid, sa högerbacken kritiskt.

Björn Gustavsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons