Nyheter

Bengtsson anmäld enligt Lazio

Lazio står fast vid att de har anmält fallet Rasmus Bengtsson. Enligt klubbens sportchef Igli Tare ska man ha skickat allt som behövs, både till Fifa och till Svenska Fotbollförbundet.
Nyheter • Publicerad 14 augusti 2009

I onsdags konstaterade både Fifa och Svenska Fotbollförbundet för TA att man inte hade fått in någon anmälan från Lazio kring Rasmus Bengtsson. Men i Rom är man säkra på sin sak:

– Vi har visst skickat in anmälan, både till Fifa och till det svenska fotbollsförbundet. Vi har skickat allt som behövs, säger sportchefen Igli Tare till eurosport.se.

Lazio hävdar sedan tidigare att man har ett gällande avtal med försvararen. Rasmus Bengtssons agent Oliver Cabrera påstår motsatsen. Under tiden försöker Rasmus Bengtsson som bäst att komma tillrätta i sin nya klubb Hertha Berlin. Om nu inte en anmälan från Lazio sätter stopp för det.

– Jag vill inte säga något mer just nu. Låt oss vänta och se. De kommer att få se att vi inte skojar. Vi får väl se om det blir Hertha eller Lazio som Bengtsson kommer att spela för, säger Igli Tare.

Under gårdagen framkom även rykten om att Lazio har mötet med Bengtssons agent Oliver Cabrera på film. Igli Tare är fåordig.

– Jag vill inte säga något mer nu, säger han.

Johan Silfversten Bergman
Filip Magnsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.