Annons
Nyheter

Bara en poäng i hemmapremiären

TFF fick nöja sig med en poäng i hemmapremiären i division ett södra. Det blev 1-1 (1-1) mot nykomlingen IFK Uddevalla.
Nyheter • Publicerad 27 april 2014
TFF-tränaren Conny Karlsson deppade efter 1-1.
TFF-tränaren Conny Karlsson deppade efter 1-1.Foto: Christer Thorell, CB FOTO i Trel

IFK Uddevalla tog ledningen i 29:e minuten då Jesper Andréasson vackert skruvade in en frispark över muren precis utanför straffområdet.

Men bara 30 sekunder senare kvitterade Freddy Borg. Alex Nilsson tog sig fram till vänster i straffområdet och spelade snett bakåt till Borg som fick fritt läge och rullade in bollen.

Annons

TFF hade svårt att skapa lägen i andra halvlek och oavgjort får anses vara rättvist.

- Vi fick en poäng utan att vi presterar något alldeles lysande. Vi har lite kvar, men det här var lite bättre än premiären, säger TFF:s tränare Conny Karlsson.

Ali Jasim blev skadad redan i andra minuten och en befarad muskelbristning gör att han kan bli borta ett tag.

I hemmamålet fick Fredrik Persson chansen istället för Jesper Hansen som stod i premiären. I 83:e minuten gjorde TFF-målvakten en räddning på en nick från nära håll och den räddningen blev poänggivande.

Läs också mer i måndagens Trelleborgs Allehanda eller i e-tidningen: http://eta.trelleborgsallehanda.se

Läs även mer om matchen i bloggen:Pressläktaren: http://blogg.trelleborgsallehanda.se/presslaktaren/2014/04/28/lite-att-jobba-med/

Peter Maunula
Jonas Jakobsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons