Annons
Nyheter

Bakslag för Rasmus Bengtsson

Det fanns hopp om comeback för Rasmus Bengtsson mot Göteborg på söndag. Men återkomsten i TFF-elvan dröjer. Nu är även nästa veckas returmöte i fara för backstjärnan.
Nyheter • Publicerad 18 juli 2009
Foto: 
Foto: 

– Jag körde hårt både i tisdags och i torsdags. I slutet av torsdagens pass slog jag upp skadan, säger Rasmus till TA-sporten.

Det var dagen efter matchen mot Hammarby som Rasmus Bengtsson fick en lättare bristning i framsidan av låret. Skadan höll honom borta från måndagens match mot Örebro. I ett skadedrabbat Trelleborg fanns hopp om att han skulle spela mot Göteborg på söndag, men nu är risken stor att han missar tre matcher i rad.

Annons

– Jag hoppas gå in i full träning på torsdag eller fredag nästa vecka. Men att gå in i en match med bara något pass i kroppen när man varit borta i ett par veckor känns tveksamt, säger mittbacken.

Något nytt när det gäller Rasmus Bengtssons fotbollsframtid på längre sikt har han inte att rapportera om – inte officiellt.

– Lasse Larsson har sagt att det inte finns något intresse för mig så då stämmer väl det.

Men de kan ju förhandla med en klubb på egen hand eftersom kontraktet går ut?

– Jo men det är inget jag vill kommentera.

Calle Sandstedt
Martin Falkenby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons