Annons
Nyheter

Azinovic kastas in i hetluften direkt

Viktor Noring fick kliva av lördagens träning. Nu blir det Zlatan Azinovic som vaktar målet mot AIK.
– Jag känner mig redo, säger han.
Nyheter • Publicerad 20 augusti 2011

Det blir tuffast möjliga start för Zlatan Azinovic.

23-åringen kastas in i hetluften på Råsunda direkt efter det att han anslutit till laget. Men TFF:s assisterande tränare Alf Westerberg är lugn:

Annons

– Efter at ha sett honom nu på träningen känns det mer intressant än oroveckande. Han har kapacitet att klara av det bra, säger han.

Azinovic själv var också nöjd.

– Det känns kul att få förtroendet direkt, säger han.

Mindre roligt är det för Viktor Noring som fortfarande känner av sin lårskada som han drog på sig under lördagsträningen i förra veckan. Han spelade som bekant mot HIF men tvingades utgå i paus.

– Det är frustrerande när kroppen inte håller. Man vill ju vara med och hjälpa laget att hålla sig kvar, säger Noring.

Under veckan har han vilat och tränat utan full belastning.

– Jag kände inget när jag joggade, men nu när jag körde med mer belastning kände jag att jag inte klarade det, säger Noring.

Ingen tidsprognos är satt men Viktor Noring är hoppfull.

– Egentligen är det ingen allvarlig skada och förhoppningsvis spelar jag redan nästa match. Men det är bättre att tänka långsiktigt än att jag spelar utan att vara helt frisk, säger han.

Martin Falkenby
Christian Abrahamsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons