Annons
Nyheter

Andreas Drugge klar för IFK Göteborg

Nu är det definitivt. TFF:s anfallsstjärna Andreas Drugge lämnar laget för IFK Göteborg.
Nyheter • Publicerad 9 november 2010

TA-sporten har tidigare berättat om att en flytt varit på gång till Göteborg, och till IFK. Nu är parterna överens om ett treårskontrakt.

– Jag skrev på igår. När jag fick veta deras intresse var det ganska så givet för mig. Det är största klubben i Sverige och så har vår familj mycket vänner och släktingar där, säger Drugge till TA-sporten.

Annons

I IFK Göteborg kommer Drugge att få spela med sin svåger Tobias Hysén (Andreas Drugges sambo heter Charlotte och är syster till Tobias).

– Jag har haft som mål att någon gång flytta till Göteborg och Tobias och jag har länge snackat om att spela tillsammans.

27-årige Drugge gjorde denna säsong sju mål för TFF som slutade femma. Hans kontrakt med TFF går ut sista december så TFF får inga pengar för anfallaren. Han tillhör IFK Göteborg från och med 1 januari.

Martin Falkenby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons