Annons
Nyheter

Andersson fortsätter i TFF

Magnus Andersson skrev på tisdagen på ett nytt kontrakt med TFF inför 2014. 32-åringen kommer att göra sin åttonde säsong i följd i den klubb han kom till från Halmstad 2007.
Nyheter • Publicerad 17 december 2013
Klar för en ny säsong. Mangus Andersson är klar för TFF under 2014.
Klar för en ny säsong. Mangus Andersson är klar för TFF under 2014.Foto: Foto: Claes Nyberg

Magnus Andersson är mittfältaren som den senaste säsongen skolades om till mittback. Tanken inför 2014 är emellertid att han ska återgå till att spela mittfältare, den position där han gjorde succé under några säsonger i allsvenskan.

– Det var en utmaning att spela mittback, samtidigt kände jag under större delen under säsongen att jag hade bidragit mer på mittfältet, det är där jag har spelat mest, säger Magnus Andersson vars nya kontrakt sträcker sig över en säsong.

Annons

– Klubben visar att den vill satsa. Jag ville tänka igenom det så att jag tog rätt beslut, men jag har hela tiden känt att jag ville fortsätta, fortsätter Magnus Andersson.

– Magnus är en otroligt viktig spelare för oss, både på plan och i sitt sätt att vara, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör i TFF.

Sju positioner återstår att fylla i det som ska bli TFF:s trupp i division ett södra 2014.

– En back, tre mittfältare och tre anfallsspelare, förtydligar Mattias Kronvall.

Taner Caliskan och Kristin Knutsson
TA
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons