Annons
Nyheter

Ambitiös testspelare kom aldrig till skott

"Hey. Hey!" Testspelaren Kendall Jagdeosingh ropade för att få bollkontakt när TFF:s utvecklingslag mötte Limhamn Bunkeflo i går. Men särskilt mycket boll fick han inte på sin vänsterkant i första halvlek.
Nyheter • Publicerad 24 juli 2008
Kendall Jagdeosingh visade uppoffrande spel mot Limhamn Bunkeflo. Men han fick inte röra bollen särskilt mycket. Bild: Malin Palm
Kendall Jagdeosingh visade uppoffrande spel mot Limhamn Bunkeflo. Men han fick inte röra bollen särskilt mycket. Bild: Malin PalmFoto: 

Ett samspel med Michael Mensah gav ett fint läge framför mål i inledningen av matchen. Avslutningen var en felträff som gick upp mot staketet på Brovallen.

- Det var många spelare som jag inte spelat med tidigare, säger Kendall Jagdeosingh som kom till Sverige i förrgår. Den 22-årige forwarden från Trinidad och Tobago vill gärna till en europeisk klubb. Trelleborg är den första han testar i.

Annons

- Det verkar vara ett toppenlag. Särskilt tekniskt sett. Det finns några riktigt bra spelare, säger han.

Han står under kontrakt med Puerto Rico Islanders i amerikanska andraligan. Snabbheten framhåller han som sin främsta styrka.

- Jag är väldigt hängiven och seriös som spelare, säger han. Frågan är om de kvaliteterna räcker för att Trelleborg ska skriva kontrakt med honom.

Kendall Jagdeosingh visade snabbhet och löpvilja och tryckte bort motståndare bra i närkamper. Men lägena och chanserna blev inte mer än just fina möjligheter.

- Han gjorde en väldigt ambitiös insats, samtidigt var de tekniska färdigheterna inte 100 procent, säger TFF:s Alf Westerberg, som skötte tränarsysslan jämte ordinarie U21-tränare Hannu Sirviö. Inte blev det lättare att visa sina anfallskonster när TFF fick en man utvisad i slutet av den första halvleken.

Michael Mensah protesterade mot ett domslut med att sparka bort bollen, fick sitt andra gula kort, och så var de bara tio.

- Det blev klart annorlunda med att spela tio man. Jag vet inte om vår ambition att spela ett rakare spel gjorde det svårare för honom, säger Alf Westerberg.

Kendall Jagdeosingh fick i varje fall några nickchanser när han fick komma fram på sin favoritposition - centralt anfall. Kvitteringen uteblev och matchen slutade 1-2. Fisnik Shala gjorde TFF:s mål.

- Vi klev upp i andra men lyckades inte tyvärr, säger provspelande Kendall Jagdeosingh.

Niclas Sörenson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons