Annons
Nyheter

Starkt och offensivt av Accept

Med de starka, hyllade plattorna "Blood of the nations" (2010) och "Stalingrad" (2012) har Accept visat att de inte alls står och faller med Udo Dirkschneider.
Nyheter • Publicerad 9 juni 2013
Accept på Sweden Rock.
Accept på Sweden Rock.Foto: 

Tvärtom har de tyska heavy metal-veteranerna fått en kraftfull nytändning med den amerikanske sångaren Mark Tornillo i ledet. Och det är ett självsäkert och taggat gäng som kliver upp på Rock stage. Övertygade om att det nya stålet biter, vilket det gör, pepprar de spellistan med nytt material.

Det offensiva upplägget hade varit mer helgjutet på en rockklubb med initierade fans än på en stor festival, där alla inte hängt med på hela resan. Men nya låtbjässar som ”Stalingrad”och ”Teutonic Terror” står tveklöst stadigt bredvid klassiker som ”Breaker”och ”Balls to the wall”. Och ingen kan anklaga Accept för att leva i det förflutna.

Maria Sällberg
Emil Sandgren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons