Nyheter

Hur funkar det att vara rocker till vardags?

På Sweden Rock Festival är det fritt fram för rockern inombords. Alla stilar är välkomna, oavsett om du är piercad, klär dig i spandex eller har rosa hår. Men efter Sweden Rock då?
Nyheter • Publicerad 8 juni 2013
Oscar Tranberg: – Det är glamrock hela tiden, jag klär mig alltid i spandex. Jag pluggar till lärare, jag tror det skulle vara cool att jobba med de här kläderna också, jag har nog tillräckligt med pondus. Gustav Tranberg: – Jag går på gymnasiet och det är helt lugnt att klä sig så här. Folk kollar men det är bara kul. Man har ju fått frågan ”Varför?” ett antal gånger, men det bryr jag mig inte om.
Oscar Tranberg: – Det är glamrock hela tiden, jag klär mig alltid i spandex. Jag pluggar till lärare, jag tror det skulle vara cool att jobba med de här kläderna också, jag har nog tillräckligt med pondus. Gustav Tranberg: – Jag går på gymnasiet och det är helt lugnt att klä sig så här. Folk kollar men det är bara kul. Man har ju fått frågan ”Varför?” ett antal gånger, men det bryr jag mig inte om.Foto: 
Axel Holgersson: – Jag klär mig i skinn och nitar året om. På vintern tar jag på mig tjockare skor, annars ändrar jag inget. Stilen funkar på jobbet med. Oftast är det så att det är de som är tatuerade och piercade som är de skönaste människorna, de som vågar vara sig själva. När folk kommenterar min stil är det både plus och minus. Jag brukar tänka att de som är kritiska är avundsjuka.
Axel Holgersson: – Jag klär mig i skinn och nitar året om. På vintern tar jag på mig tjockare skor, annars ändrar jag inget. Stilen funkar på jobbet med. Oftast är det så att det är de som är tatuerade och piercade som är de skönaste människorna, de som vågar vara sig själva. När folk kommenterar min stil är det både plus och minus. Jag brukar tänka att de som är kritiska är avundsjuka.Foto: 
Maria Sällberg
Malin Andersson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.