Annons
Nyheter

För långt, för mycket

Trettio år sedan första skivan. Detta ska vi fira. Med en live-DVD. På Sweden Rock! 30 låtar också?! Kanske var det så snacket gick när Joey Tempest och hans kamrater planerade spelningen. Tyvärr blev kostymen alldeles för stor för Upplands Väsbys finest.
Nyheter • Publicerad 8 juni 2013
Foto: 

Dagens Europe är svarta och seriösa. Var ton på sin plats. Genomtänkt, jovisst. Men när folkhavet mestadels står stilla kanske man ska fundera. Inte då. Ingen mer än Joey, glatt vevandes på sitt mickstativ och med något religiöst i blicken, övertygad om sin egen historieskrivning verkar ha roligt. Det tar nästan två timmar tills någon orkar höja händerna över huvudet, efter "Seven doors hotel". Nej tyvärr funkar upplägget inte alls, trots prominenta gäster, intensiv ljusshow och fyrverkerier. En timme kortare speltid på en mindre scen hade kanske kunnat ge lite närhet. Hybris och långt ifrån är nu det jag kommer att minnas. DVD:n får sorteras in på P. Pretentiöst.

Lisa Kron
Jakob Dahlin
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons