Annons
Nyheter

Löfven missar debatt mot Reinfeldt

Statsministerns frågestund i riksdagen i eftermiddag kunde ha blivit ett första tillfälle för nye S-ledaren att pressa Fredrik Reinfeldt. Men Stefan Löfven får inte delta.
Nyheter • Publicerad 2 februari 2012
Foto: 

Orsaken är att den nye S-ledaren inte har en riksdagsplats. I stället är gruppledaren Carina Moberg partiets förste frågeställare i dag.

Löfvens företrädare på partiledarposten har ibland, men långt ifrån alltid, deltagit i statsministerns frågestund för att lyfta fram för partiet angelägna frågor.

Annons

På fredag hålls en debatt om riskkapital i den skattefinansierade vården på initiativ av Socialdemokraterna. För regeringen svarar finansminister Anders Borg (M) medan Miljöpartiet ställer upp med Per Bolund och Vänsterpartiet med Ulla Andersson, som båda sitter i finansutskottet.

För Socialdemokraterna talar däremot inte Tommy Waidelich, som är på resa i Spanien, utan Jennie Nilsson vice ordförande i skatteutskottet.

Louise Cronholm
TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons